Dachstein West

Skiën in Dachstein West. Perfecte pistes, adembenemende uitzichten, nostalgische skihutten en  voordelige ski kaartjes. Like it!

Het ski gebied Dachstein West bevindt in een sneeuwrijk grensgebied tussen Ober Oostenrijk Salzkammergut en lammertal in het Salzburgerland. Met uw Dachstein West ski kaart heeft u 142 km aan afwisselende ski pistes en meer als 60 liften. Het ski gebied verbind de dorpen Russbach, Gosau, en Annaberg. Met deze kaart kunt u ook naar Krippenstein in Obertraun, de feuerkogel in Ebensee net als Abtenau, St. Martin, Lungötz, de Dürnberg bij Hallein en NIEUW! naar Werfenweng. (va 1,5 dagpas).

Speciale acties voor kinderen en familie zoals bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, maar ook de diversiteit van de ski pistes maken het tot een ideaal vakantie oord.

 De Panoronda Ski route met uitzicht op de Dachstein is een adembenemend avontuur voor iedereen: over een lengte van 44 kilometer biedt het een breed scala aan piste mogelijkheden, met adembenemende uitzichten. Gezellige skihutten en nostalgische dorpen  vormen onze regio. Meer informatie over het ski gebied Dachstein West vindt u hier.