Ski cursussen voor tieners

De ‘’Black pirates ski gang’’ is onze groep voor alle tieners ( vanaf 10 jaar) die eigenlijk geen skiklas meer nodig hebben maar toch met een coole skileraar het skigebied Dachstein West door willen racen! Een van de vereisten is dat je al wel parallel kan skiën op alle skipistes. Op het programma staat, naast het perfectioneren van je carving techniek, ook freestyle en freeride. In het 'rookie park' in Russbach hebben we de perfecte omstandigheden om te leren freestylen! Er zijn kickers (schansen), straight box, rainbow box en er is nog veel meer te doen in het rookie park! Bij de juiste omstandigheden kunnen we ook een of meer powderruns uitproberen. De daarbij behorende uitrusting krijgen jullie van jullie leraar.

  • Cursus begint elke maandag in het hoofdseizoen (aanmelding kan tot een dag van te voren)
  • Opgelet! Cursus is van 09.45 - 12.45
  • Veiligheidstraining, Wedstrijd op verzoek

Belangrijk: Programmawijziging vanwege COVID-19

Het is erg belangrijk voor ons om skilessen te kunnen geven die zo veilig mogelijk zijn. Daarom bieden wij in het huidige seizoen ook in het hoofdseizoen onze compacte 3-uurs cursussen aan (in plaats van de voorgaande dagcursussen). Besmetting willen we voorkomen door afstand, interne groepsbehandeling van het fun-programma en het dragen van mondneusbescherming daar waar de minimale afstand niet kan worden aangehouden. Lunchopvang of een stop voor de groepen in een skihut als deel van de hele-dagcursus past niet binnen ons veiligheidsconcept en moet deze winter helaas worden geannuleerd. Meer informatie over de Corona-maatregelen hier.

Black pirates 2020/21: 3-uur-program

dagen

prijs

1 dag

EUR 72,-

3 dagen

EUR 184,-

4 of 5 dagen

EUR 204,-

 

NEW: Workshops

- compact short lessons 

  • in peak season only (26th of Dec - 10 th of Jan, and in February)
  • 2,5 hours from 13.30 - 16.00
  • registration up to one day in advance 
  • minimum participants: 4 people
  • price: EUR 58,- (special price for kids, who join at least 3 days ski- or snowboard school in the same week - EUR 29,-)

day

topic

description

THU

Freestyle

Workshop for sportive skiers and snowboarders, Freestyle - first tries on kickers, boxes and rails & slopestyle tricks

meeting point: 13.30 at Snowpark Dachstein West

FRI

Snowboard Kickstarter

for beginners aged 8+ - for your first tries on Snowboard

or reserve

person
course

to

Daniel's Pirates 2013